Rampage Jackson: Bez obzira na sve, ugledat ću se na Andersona Silvu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.04.2015 00:27h Autor:

Quinton

Mnogi borci su stali uz legendarnog Andersona Silvu nakon što je prije i nakon UFC-a 183 i meča s Nickom Diazom bio pozitivan na steroide i još neke nedozvoljene supstance. Jedan od tih boraca je i Quinton "Rampage" Jackson, koji je u Montrealu pred svoj meč s Fabiom Maldonadom javno izrazio podršku Andersonu Silvi.

Silvin pad je potresao MMA svijet i doveo u pitanje "Spiderovu" cijelu karijeru. No to ne brine Rampagea.

"Bez obzira na sve, ugledat ću se na Andersona Silvu.", izjavio je Quinton, a prenosi Bloodyelbow. "Anderson je stariji i vraća se od jedne od najgorih ozljeda koje su poznate ljudima. Kad sam čuo da je pao na doping testu, poželio sam da to nije istina."

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji još je jednom rekao svoj stav o dopingu te je ustvrdio kako nije ista stvar ako se dopingira MMA borac ili igrač baseballa.

"To je jedna od onih stvari – borci uzimaju steroide. Baseball nije kontaktni sport pa me nije briga za njihove igrače. Borci mogu ozbiljno ozlijediti protivnike ako uzimaju steroide."

Rampage se osvrnuo i na vrijeme dok se borio u Prideu – organizaciji koja nije bila poznata po doping testiranjima.

"Bio sam tako mlad da nisam ni znao što su to steroidi. Ja sam iz Memphisa i nisam znao tko ih koristi. Nije me bilo briga. Samo sam volio boriti se.", zaključio je Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI