Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rampage izazvao Diaza: “Jebaču majke, dođi u moju kategoriju” (VIDEO) | Fight Site

Rampage izazvao Diaza: “Jebaču majke, dođi u moju kategoriju” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2017 15:19h Autor:

Screenshot

Bivši UFC prvak Quinton “Rampage” Jackson je nedavno objavio video u kojem mu Nick Diaz “krade” djevojku. Društvene mreže su od početka sumnjale da se radi o šali ovog dvojca, no ona nikada nije potvrđena niti demantirana. U svakom slučaju video je u kratkom razdoblju postao virtualni hit.

Sada je Rampage još malo podigao uloge te je u intervjuu za poznati TMZ izazvao Diaza. Ponovno nije jasno radi li se o šali ili je Rampage ozbiljan.

“Nick Diaz se mora dići u moju težinsku kategoriju. To je sve što imam reći. Kada je MMA tek krenuo, nije bilo težinskih kategorija. Nick Diaz je ratnik kao i ja. To je sve što imam reći. Digni se u moju kategoriju, u Las Vegasu nije pokazao poštovanje prema meni”, izjavio je Jackson te je dodao:

“Obojica smo bili pijani, što je dobro. Pa u Vegasu si i zabavljaš se. Nick Diaz, ti znaš da nisi pokazao poštovanje prema meni i da si se ponašao nedolično jebaču majke. Pokušao si me ismijati, a to nije bilo u redu. Dođi u moju težinsku kategoriju!”

Iako su obojica još uvijek aktivni MMA borci, Rampage se nije natjecao još od travnja i meča protiv Muhammeda Lawala u Bellatoru. Prije toga je ubilježio pet pobjeda u nizu uključujući slavlja protiv Beltrana, M’Pumbua, Lawala, Maldonada i Ishiija. Zadnji meč protiv Lawala je odradio u teškoj kategoriji, a poražen je na bodove.

Diaza u akciji nismo vidjeli još od siječnja 2015. kada se borio protiv Andersona Silve u meču koji je originalno završio pobjedom Brazilca, no kasnije je preinačen u “No Contest” jer su obojica pali na doping testovima. Silva na steroide, a Diaz na cannabis.

Stoga je lako zaključiti da se vrlo vjerojatno ipak radi samo o šali dva prijatelja i UFC suborca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI