Rampage imenovao Jonesovog špijuna, otpušten čelnik MusclePharma!

UFC 24.09.2011 08:41h Autor:

Jon Jones i Quinton "Rampage" Jackson

Čini se kako je Jon Jones ipak imao špijuna u Rampageovim redovima. Nakon što se već tjednima povlači ta priča po medijima i nakon što je izazivač javno prozvao prvaka za špijunažu, Jackson je jučer i imenovao “krticu”.

Glavni akteri UFC-a 135 su gostovali na ESPN ovom SportsCentru, a kada je Rampage još jednom upitan za komentar ove afere, napokon smo saznali i ime krtice. Evo i cijelog razgovora Rampagea i Jacksona. Procijenite sami tko laže…

Rampage: To je istina. Već sam sumnjao u nešto slično kada mi je netko na Twitteru poručio da postoji špijun u mojim redovima. Neke stvari su se izdogađale, odglumio sam ozljedu i ta se informacija odmah pojavila u Jonesovom kampu. Nedavno smo saznali i tko je izvor. Stvar je riješena i on više ne radi. Saznali smo točno tko je odavao informacije, stoga je cijela priča istinita.

Jones: Pa tko je špijun Rampage?

Rampage: Dobro ti znaš.

Jones: Zašto onda ne kažeš svima?

Rampage: Jedini razlog je taj što je taj čovjek radio u MusclePharmu nakon čega je dobio otkaz. Nisam htio takve stvari iznositi u javnost i blatiti MusclePharm. No, čovjek je bio u upravi. Vlasnici su ga otkrili i otpustili. Leonard mu je ime.

Rampage: Jon ti ga poznaješ jer si mu slao K-Swiss tenisice i druge stvari. Čovjek je prijatelj s tvojim menadžerom.

Jones: Ja sam mu slao K-Swiss tenisica? Nemam pojma tko je to Rampage. Treba ti pomoć, prijatelju.

Rampage: Zvučiš mi kao kriv čovjek, kompa.

Jedno je sigurno istinito. MuschlePharm je 16. rujna zaista otpustio Leonarda K. Armentu s pozicije izvršnog potpredsjednika kompanije. Na interentu su objavili da se ne radi o razilaženju na relaciji zaposlenik – firma, niti da otkaz nije povezan s poslovanjem MusclePharma. Očito je kako je Armenta dobio otkaz zbog navodne špijunaže…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI