Rampage: Dana mi je rekao, “odradi još jednu borbu i možeš ići!”

UFC 13.03.2012 09:25h Autor:

Quinton "Rampage" Jackson

Čini se kako je zaista na pomolu razlaz Quintona Jacksona i UFC-a. Nakon što je prije dva dana izjavio da bi volio dobiti otkaz od svojih poslodavaca “jer su mu ubili ljubav za borbom”, bivši prvak je ječer potvrdio da su mu iz čelništva promocije poručili da može ići nakon što odradi posljednju ugovornu borbu.

“Da li trebam ostati? Ne treba mi nitko da mi vodi karijeri!I Pride mi je učinio istu stvar. Jednostavno se ne želim više boriti za UFC. Ne razumijem zašto je bitno da se borim u ovoj promociji. Mogu pronaći bolje mečeve u drugim organizacijama”, pojasnio je svoj stav Rampage preko službenog Twittera.

Očekivano, njegovi fanovi nisu presretni ovakvim raspletom i željom bivšeg prvaka da ode. Razloge napuštanja UFC-a, Jackson je pronašao u “izdaji” svojih poslodavaca.

“Znali su da se svaki put borim ozlijeđen, no umjesto da to kažu javno i zahvale mi se, oni pričaju kako sam pružio lošu predstavu.”

“Nikada prije nisam pao na vagi, a sada kada se to dogodilo, nitko nije stao na dvije sekunde kako bi me pitao je sam li bio ozlijeđen, samo pričaju gluposti i zato odlazim.”

Jackson tvrdi da problem nije u novcu.

“Sada ću zarađivati manje, stoga u tome nije stvar. Stvar je u tome da su me izdali. Želim se okušati u raznim drugim poslovima. U međuvremenu sam odbio mnogo filmova, a želim se i dobro oporaviti te tek tada pronaći dobru gažu. Dana je rekao da moram odraditi zadnju borbu i onda mogu otići”, zaključuje Rampage.

Posluštajte što je Jackson rekao naknadno u razgovoru za HDNet.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI