Rampage: Ako mi se Sonnen obrati, opalit ću ga po faci!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2012 09:07h Autor:

Quinton Jackson

Quinton Jackson definitivno se svrstao na stranu boraca koji nisu miljenici lika i djela Chaela Sonnena, a koji se pokazao kao vrlo vjerojatno najvećim "trash talkerom" u povijesti UFC-a.

Jedna od Prideovih legendi i bivši UFC-ov prvak, Quinton Jackson, odlučio je prilično oštro progovoriti o svom kolegi Chaelu Sonnenu, koji je ranije ovog mjeseca uspio stići do jedne nove sjajne prilike, meča protiv Jona Jonesa za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.

Ima nekoliko boraca koji su se otvoreno zbog toga pobunili, njih predvode Dan Henderson i Lyoto Machida, a sada im se pridružio i Rampage. On je uvjeren kako se Sonnen zapravo ovom borbom našao u velikim problemima te očito ne vidi da ikako može pobijediti Jonesa.

"On svojom pričom dolazi do borbi, ali isto tako dovodi svoju guzicu u opasnost. Kako je ono njegovo ime, kako se izgovara? Čovjek je zanimljiv dvije minute, ali onda jednostavno poželim ugasiti zvuk. O čemu on govori? Izgleda kao da uvježbava govore ispred ogledala, a onda se pojavi pred kamerom i to sve ponovi. On je odličan hrvač i to je sve što ću reći o njemu, jer sve je ostalo kod njega sranje", smatra Rampage.

"On uopće nema snage u svojim udarcima, pogledajte što je napravio u meču s Andersonom. Držao ga je u kontroli cijelo vrijeme u parteru i od jednog od sjajnog šampiona napravio je dosadnog borca skoro punih pet rundi. Nakon meča nisam vidio ni najmanjeg traga borbe na Andersonu, apsolutno ništa!"

"Ja se isto ponekad upustim u trash-talk, ali samo o borcima s kojima ću imati meč, o ljudima iz moje kategorije, a on čak pljuje i po oktogon-curama. Ne volim ga, zaista ga ne volim. Ako mi kaže bilo što u lice, možda ga opalim po faci. Zaista ne znam. Jednostavno ga ne mogu podnijeti", rekao je iskreno Jackson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI