Rakić zabrljao pa popravio: Nakon neumjesnog slavlja se morao ispričavati švedskoj publici!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2019 16:07h Autor:

Screenshot

Četvrta pobjeda za Aleksandra Rakića u UFC-ovom Octagonu je bila i ona najimpresivnija do sada. Austrijsko-srpski poluteškaš je prekrasnom kombinacijom, koju je zaključio brutalnim udarcem nogom u glavu, nokautirao veterana Jimija Manuwu i tako se zapravo na najbolji način predstavio na velikoj sceni. No, Rakića su nakon slavlja u Ericksson Globe Areni u švedskom Stockholmu ponijele emocije pa se par trenutaka kasnije morao ispričavati Šveđanima. O čemu se radi?

Oni koji poznaju osobno ovog Bečana znaju da se radi o vrlo pristojnom i korektnom mladiću pa je njegova proslava iznenadila i – njega samoga. Naime, nakon što je pogodio engleskog veterana nogom točno u bradu, Manuwa “je zaspao” već u zraku. Liječnici koji su utrčali u Octagonu pružiti mu prvu pomoć nisu, radi težine nokauta, odmah uspjeli probuditi ovog UFC veteran. Rakić je u euforiji najveće pobjede u profesionalnoj karijeri pokušao ušutkati švedsku publiku koja je očekivano bila na strani engleskog borca jer je Manuwa već godinama građanin Stockholma gdje trenira s Alexanderom Gustafssonom u slavnom Allstars Gymu. Rakić je prislonio prst na usta sugerirajući gledateljima da budu tiho jer – Manuwa i dalje spava. Uslijedili su zvižduci fanova u Ericksson Globe Areni, ali i Rakićevo buđenje iz euforije.

Shvativši da je napravio pogrešku, 27-godišnji Srbin s austrijskom adresom se ispričao publici tijekom intervjua u Octagonu s Danom Hardyem.

“Švedska oprosti, oprostite mi! Radi ponašanja nakon meča. Morate me razumijeti, svladale su me emocije. Volim biti ovdje, volim ovaj grad i čujem samo dobre stvari o švedskom MMA sportu i UFC-u u Stockholmu. Hvala vam i oprostite!”, rekao je Rakić koji je radi svog čina nagrađen gromoglasnim pljeskom publike koja mu je očito oprostila.

Pobjedom protiv Manuwe Rakić će vjerojatno doći na rub TOP-a 10 poluteške kategorije. Naime, Englez je do sada bio rangiran kao 11. borac svijeta do 93 kilograma, a sada bi Rakić trebao zauzeti njegovo mjesto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI