Rakić: U dva tjedna sam skinuo 13.5 kila, spreman sam za svakoga, pa i za Cormiera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2017 15:52h Autor:

Photo: Facebook

Aleksandar Rakić je bio jedan od prvih boraca jutros na tehničkom vaganju za svoj UFC debi, koji će se dogoditi sutra u nizozemskom Rotterdamu. Nakon što je na vagu stao s 93 kilograma, Rakić je u intervjuu za MMAUno otkrio da je u 14 dana skinuo gotovo toliko kilograma, točnije 13.5.

Nakon Rakića, Veličković i Mihajlović također točni na vagi (VIDEO)

No, to mu, otkriva, nije bio nikakav problem jer je i inače u vrhunskoj formi i uvijek u treningu….

“Osjećam se vrlo uzbuđeno i ne mogu dočekati sutra kako bih se mogao potući i tom liku doslovno odsjeći glavu. Jako sam spreman, prireme su prošle odlično i ne mogu dočekati sutra. Vagu sam odradio jako lagano, nisam imao nikakvih problema. Skinuo sam oko 13.5 kilograma i osjećam se jako dobro. Počeo sam skidati dva tjedna prije vaganja. Uvijek jedem čisto, ali sam točno prije dva tjedna krenuo sa skidanjem kilograma i pravom dijetom za to. Išlo je lagano.”

Nakon početnog poraza, ovaj član Gyma 23 u Beču je ubilježio osam čistih pobjeda. Uspio je svladati i kasnijeg FFC prvaka u poluteškoj kategoriji, a danas jednog od najboljih ONE Championship boraca Marcina Prachnija.

“Izgubio sam profesionalni debi u MMA-ju. Nakon tog poraza sam bio jako razočaran, kao da sam bio mrtav. Svake večeri prije spavanja sam razmišljao o tom porazu, kako sam si mogao to dopustiti i stvarno mi se nije svidio osjećaj gubljenja mečeva. Trebao sam pobijediti, ali sam napravio jednu grešku i platio cijenu. Rekao sam sebi da se više ovako ne želim osjećati. Jako sam trenirao, prestao sam s natjecanjima da bih se popravio u grapplingu i hrvanju. Evo me sada, osam pobjeda u nizu. Vraća mi se težak rad koji sam uložio.”

Koliko zna o svom protivniku Francimaru Barrosu?

“Vrlo iskusan borac, iza sebe ima već sedam nastupa u Octagonu, a ukupno u karijeri ima 24 meča. Iskusan je, ali nema oruđa kojima bi mi se mogao suprotstaviti, ja sam za njega na potpuno drugom nivou. Gladniji sam pobjeda od njega. Star je i vjerujem da će se nakon ove borbe umiroviti. Ne vidim probleme na parteru, niti u hrvanju, niti u udaračkom segmentu. Sada se mogu nositi sa svakim u svojoj diviziji. Siguran sam da ću sutra pobijediti prekidom. Ne želim predviđati kako, ali sam siguran da ću ga završiti. Nije na mom nivou. Ostat će bez snage u drugoj rundi, možda na kraju prve, i onda ću ga završiti.”

Koga želi sljedećeg?

“Ne znam, hajmo vidjeti što će se sutra dogoditi. Nije mi briga koga mi UFC da, spreman sam za bilo koga. Ako mi sutra daju Cormiera, borit ću se protiv njega. Siguran sam u svoje kvalitete i znam da mogu biti prvak u budućnosti. Borit ću se protiv bilo koga.”

Ostatak intervjua pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI