Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rakić, Smith i još dva borca nagrađeni bonusom za najbolju izvedbu eventa u Stockholmu | Fight Site

Rakić, Smith i još dva borca nagrađeni bonusom za najbolju izvedbu eventa u Stockholmu

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2019 13:03h Autor:

Rakić vs. Manuwa

Aleksandar Rakić pridodat će svom honoraru nagradnih 50.000 dolara, budući da je dobio bonus za najbolju izvedbu UFC Fight Nighta 153, održanog jučer u Stockholmu.

Autrijsko-srpski borac iz Beča odradio je najimpresivniji nastup na programu. Tek 45 sekundi trebalo mu je da savlada Jimija Manuwu, donedavno jednog od glavnih “contendera” UFC-ove poluteške kategorije. Savršeno odmjereni high kick došao je kao nastavak na fintirani kroše i Englez se instantno našao u besvjesnom stanju. Za Rakića je to četvrta UFC pobjeda u jednako toliko nastupa, ali svakako i najveća do sada. Napokon je došao i do svog prvog bonusa, nakon što mu nevjerojatno nije dodijeljen onaj za nokaut protiv Devina Clarka.

Bonusom je nagrađen i Anthony Smith, koji je u četvrtoj rundi zaustavio Alexandera Gustafssona. Fenomenalno je reagirao na rušenje, prebacio se švedskom borcu na leđa, a onda ga brzo naveo na tapkanje. Smithu je to ukupno peti bonus do sada, no isto tako i četvrti u posljednjih šest borbi.

Preostala dva bonusa idu Makwanu Amirkhaniju i Leonardu Santosu. Amirkhani je u drugoj rundi ugušio Chrisa Fishgolda, čime je došao do svog drugog bonusa, dok se 39-godišnji Brazilac vratio nakon tri godine nokautom protiv Steviea Raya. Pobjedniku brazilskog Ultimate Fightera to je također drugi bonus u karijeri.

Bonus za najbolju borbu tako nije dodijeljen, čime je zapravo najviše oštećen Frank Camacho. Njegova borba protiv Nicka Heina svakako je bila najuzbudljivija na programu, a također je bio ozbiljan kandidat za najbolju izvedbu. Ipak, nije nagrađen s tih 50.000 dolara. Camacho je inače jedini borac u povijesti UFC-a čije su prve tri UFC borbe nagrađene bonusom za borbu večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI