Rafael dos Anjos : Za Rousey bi bilo odlično da dođe trenirati kod nas u Kings MMA

UFC 24.11.2015 09:56h Autor:

Ronda Rousey

UFC-ov prvak lake kategorije Rafael dos Anjos misli da bi za bivšu bantam prvakinju Rondu Rousey bio odličan potez da dođe trenirati s njim i Fabriciom Werdumom u Kings MMA, pod vodstvom velikog Rafaela Cordeira.

Nakon katastrofalnog potopa na UFC 193 priredbi mnogi su zaključili da bi za Rousey bilo najbolje da promjeni kamp i trenere te se pokuša regrupirati za nastavk karijere. Njen trener Edmond Traverdyan već je i prije poraza bio kritiziran, nedavno i od Rouseyne same majke.

Rousey trenira u Glandale Fighting Clubu u sjevernom Los Angelesu što nije daleko od Huntington Beacha u kojem se nalazi Kings MMA, dom čak dvaju trenutnih UFC-ovih prvaka. Rafael dos Anjos je sasvim otvoren za ideju da Rousey prijeđe u njihov kamp i misli da bi to bio odličan potez za njenu karijeru.

"Mislim da bi za nju bilo dobro da dođe ovdje, imamo odličnu energiju. Ne samo zato što ja treniram ovdje, nego i zato što trener Rafael Cordeiro ima preko 28 godina iskustva u MMA-ju. Bilo bi to odlično za Rondu.

Zasigurno bi ovdje imala dobar kamp, trening partnere i odlične trenere. Trener Cordeiro bi joj složio dobru strategiju. Ako dođe imat će sve što joj je potrebno da vrati svoj pojas", tvrdi dos Anjos

Dos Anjos i dalje vjeruje da je Rousey dominantna kao što su svi mislili prije UFC-a 193. Po njemu je glavni razlog njenog poraza nedostatak priprema:

"Ona je elitna sportašica, jedna od najboljih. Mislim da je najbolja u diviziji, samo je imala loš dan, ali Holly Holm, bila je odlična, imala je savršenu strategiju. Zatvorila je Rondi sva vrata, izbjegla je rušenje i prebila ju na nogama. Ali mislim da bi duže prpreme za Rondu bile ključ.

Svi su vidjeli da se umorila u prvoj rundi. Mislim da šest tjedana priprema za borbu za naslov od pet rundi nije dovoljno."

Dos Anjos je i sam u pripremama za svoju prvu obranu pojasa protiv Donalda Cerronea, 19. prosinca na UFC on Fox 17 priredbi u Orlandu.

"Sve je odlično, osjećam se spremnim. Težina mi je točna. Jedva čekam da 19. prosinca obranim svoj pojas. POnovno ću pokazati svijetu zašto sam prvak. Nisam bahat, samo vjerujem u sav težak rad koji sam napravio. Siguran sam da će pojas ostati samnom", zaključio je dos Anjos.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI