Rafael dos Anjos: Pettisu neću dati disati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2015 09:20h Autor:

Rafael dos Anjos

Rafael dos Anjos će 14. ožujka na UFC-u 185 napasti naslov u lakoj kategoriji i pokušati ga preoteti Anthonyju Pettisu.

Rafael dos Anjos je u posljednjih devet mečeva ostvario osam pobjeda i ima priliku okruniti karijeru naslovom najboljeg  u lakoj kategoriji.

"Strašno sam uzbuđen zbog prilike koja mi se ukazala. Biti će mi to peta borba u posljednjih 12 mjeseci. Zna se tko je favoriti u ovom meču i navikao sam na takve stvari. To mi je samo dodatna motivacija u meču protiv Pettisa. Nokautirao sam Hendersona, a isto ću učiniti protiv Pettisa. Želim ispisati povijest i postati prvi Brazilac koji je osvojio naslov u lakoj kategoriji.", izjavio je Rafael dos Anjos za brazilski Globo.

"Mislim da se Pettisa treba pritisnuti jer inače počne bacati kickove. Vrlo je kreativan borac i jednostavno mu ne treba dati disati. Veliki je prvak sa sjajnim nizom i velikim pobjedama protiv bivših prvaka kao što su Henderson i Melendez. Mlad je, može nokautirati ljude ili ih završiti submissionima, ali mislim da njegovoj vladavini dolazi kraj. On je ljudsko biće koje je već napravilo pogreške i gubio je. Vidim dosta pukotina u njegovoj igri, ali ih neću otkriti jer bi ih inače mogao ispraviti. Znam samo da ta borba neće ići daleko. Pokušat ću ga nokautirati ili završiti submissionom. Ne znam kako, ali pobijedit ću."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI