Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rafael Dos Anjos napustio trenera koji ga je učinio prvakom | Fight Site

Rafael Dos Anjos napustio trenera koji ga je učinio prvakom

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2016 12:29h Autor:

Rafael Dos Anjos i Rafael Cordeiro

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije, Rafael Dos Anjos, napustio je Kings MMA tim i trenera Rafaela Cordeira, čovjeka zaslužnog za njegovu evoluciju koja ga je dovela do pojasa UFC prvaka.

Dos Anjos je u srpnju ostao bez pojasa kad ga je savladao Eddie Alvarez, a malo nakon toga je dogovorio borbu protiv Tonya Fergusona, koja je na rasporedu ovu subotu. No, za nju se pripremao u drugačijim uvjetima nego prethodnih godina. Budući da će borbu odraditi u Meksiku, Dos Anjos se tamo pripremao cijeli drugi dio kampa, nakon što je napustio Kings MMA i to za stalno.

Također, Dos Anjos je stalni član singapurskog Evolve MMA, koji pripada ekipi koja stoji iza ONE FC promocije, no nakon ove borbe mu je cilj osnovati vlastitu dvoranu gdje će trenirati, ali i stvarati nove borce koji bi mogli krenuti njegovim putem. Nije navedeno to će mu biti u kutu tijekom borbe protiv Fergusona, no Cordeiro je izjavio kako je siguran da će Rafael ponovno postati prvak te da je njegov odlazak bio u prijateljskom duhu.

Što se tiče Cordeira, Dos Anjos je samo jedan od boraca koje je “Mestre” učinio kompletnima, a posebno se specijalizirao za pretvaranje jiu-jitsu boraca u vrhunske udarače. Jedan od takvih je upravo Dos Anjosa, koji je prije dolaska u Huntington Beach bio gotovo čisti parteraš, da bi s vremenom svoj stand up doveo na razinu koja mu je donijela naslov prvaka. Vidjet ćemo što će se događati dalje s njegovom karijerom te koliko je ovo pametan potez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI