Rafael Dos Anjos idući je izazivač u lakoj kategoriji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2014 13:09h Autor:

Rafael Dos Anjos

Ako je vjerovati onome što je rekao Dana White, Rafael Dos Anjos idući je izazivač u lakoj kategoriji UFC-a, odnosno idući protivnik Anthonya Pettisa, koji je odmah nakon borbe pohvalio Brazilca.

Do osme pobjede u posljednjih devet nastupa došao je Rafael Dos Anjos, brazilski član UFC-ove lake kategorije. To ga stavlja u poziciju glavnog kandidata za napad na naslov prvaka, odmah uz Khabiba Nurmagomedova. I nije lako odlučiti tko zapravo zaslužuje stati s druge strane Anthonyu Pettisu.

Dagestanac je zapravo jedini koji je Dos Anjosa savladao, no od njihove borbe nije nastupio, dok je Dos Anjos od tada nanizao Jasona Higha, Bensona Hendersona i Nate Diaza. Prvu dvojicu je savladao prekidom, a Diaza je doslovno demolirao. Dana White je rekao nešto o tome:

"Odmah nakon borbe, Anthony Pettis mi je poslao poruku i rekao kako je oduševljen te da je Dos Anjos doslovno ubio Diaza. Rekao je da se spreman boriti protiv njega, ali i protiv Khabiba ako je zdrav. Svejedno mu je."

Dana je bio upitan i o njegovom mišljenju tko je zaslužio priliku, a rekao je: "Da je Khabib Nurmagomedov zdrav, rekao bih da je on, no nije. Dakle, Dos Anjos je idući izazivač."

Brazilac je prokomentirao ovo što je rekao Dana White te kad se vidi ponovno u kavezu, vjerojatno protiv prvaka Pettisa: "To je bila najbolja vijest koju sam mogao dobiti. Teško sam radio posljednjih šest godina u UFC-u, odradio sam 17 borbi, zbog toga sam i došao trenirati u Kaliforniju i ovo je ostvarenje mojih snova. Jedva čekam doći kući i odmoriti se, jer sam nastupio četiri puta u osam mjeseci, no brzo ću se vratiti treningu, želim taj pojas!"

Ipak, Pettis je rekao kako se ponovno želi boriti što prije. "Ako je riječ o borbi za naslov i ako Anthony tako želi, možemo se boriti i idući tjedan", zaključio je Dos Anjos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI