Rafael Dos Anjos dobio prvog protivnika u velter kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2017 19:16h Autor:

Rafael Dos Anjos

Prva UFC borba Rafaela Dos Anjosa u velter kategoriji dogoditi će se u Singapuru, na UFC Fight Night 111 eventu, a protivnik mu je bivši Strikeforce prvak, Tarec Saffiedine.

Tako je napokon poznat i datum povratka Dos Anjosa u kavez te će između njegovog poraza od Tonya Fergusona i ove borbe proći nešto više od sedam mjeseci. Dos Anjos je nedavno izjavio kako mu, nakon gubljenja titule, više nema smisla mučiti tijelo skidanjem za laku kategoriju te je velter od sada njegov dom.

Za prvu će borbu u kategoriji imati borca koji je početkom 2014. godine stigao kao Strikeforce prvak, no u UFC-u se više mučio s ozljedama te je u tri i pol godine nastupio samo pet puta, upisavši dvije pobjede i tri poraza. Zanimljivo, njemu će ovo biti povratak u Singapur, budući da je upravo tamo odradio svoj UFC debi i to kao glavna borba eventa. Tada je savladao Dong Hyu Lima.

Čini se kako ovog puta Saffiedine ipak neće biti glavna borba, odnosno da UFC priprema još jači card od ovoga što je najavljeno za sada, a to izgleda jako obećavajuće. Event se održava 17. lipnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI