Rafael dos Anjos: Cerrone igra glupe dječje igre

UFC 17.12.2015 16:46h Autor:

Rafael Dos Anjos

Rafael dos Anjos će tijekom vikenda koji nas očekuje braniti naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji. U prvoj obrani naslova najboljeg čeka ga Donald Cerrone.

Uoči ovog dvoboja Cerrone je izjavio kako će se vidjeti da je nakon uvođenja nove politike borbe protiv dopinga Rafael dos Anjos potpuno drukčiji borac. Nije direktno optužio prvaka da koristi nedozvoljena sredstva, ali i ovo je bilo dovoljno da se izvuku neki zaključci. Rafael dos Anjos je odgovorio, ali i naglasio da se ne opterećuje takvim izjavama.

“Bio sam testiran četiri puta uoči ove borbe. Netko mi je rekao da je Cerrone testiran samo jednom. No, dobit će ono što je zaslužio i baš me zanima što će govoriti nakon borbe.”, izjavio je Rafael dos Anjos.

“Nisam dosad primjetio da Cerrone tako govori o ostalima, Mislio sam da je on samo tip koji trenira i radi svoj posao, a sad pokušava i na ovakav način napraviti neke stvari. Pokušava me izbaciti iz takta, ali to je glupa dječja igra koja kod mene ne pali. Samo pokazuje da nema samopouzdanja. U borbi ću pokazati razliku između prvaka i drugog mjesta. Svima ću pokazati razliku između nekoga tko jako trenira i tko je posvećen sportu te onoga tko to radi iz zabave i zarade.”

Ovaj se dvojac već jednom borio i tada je uspješniji bio aktualni prvak koji vjeruje u jednak ishod kao u prvom meču.

“Zna da sam u svemu bolji od njega. Imam više volje od njega. Zna da sam mu u prvoj našoj borbi slomio duh već u prvoj rundi. To mu se moglo vidjeti na licu i veselim se što ću to ponovo napraviti. No, sad će biti još gore. Bit će mu još gore jer sad traži isprike i pokušava biti zabavan. Veselim se što ću zadržati pojas i začepiti mu usta te pokazati svijetu zašto sam prvak.”, rekao je Rafael dos Anjos za MMA Fighting.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI