Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rafael Cordeiro o ponovnom treniranju Shoguna: Dat ću sve od sebe kako bih ga opet učinim najboljim! | Fight Site

Rafael Cordeiro o ponovnom treniranju Shoguna: Dat ću sve od sebe kako bih ga opet učinim najboljim!

UFC 10.04.2015 15:40h Autor:

Shogun, Cordeiro i Wand

Mauricio "Shogun" Rua se vraća svojim Pride korijenima. Pripreme za meč protiv Antonia Rogerija Nogueire će odraditi kod svog prvog trenera i vođe tima Kings MMA, Rafaela Cordeira. Brazilski trener smatra kako Shogun treba pravu motivaciju da bi postao na ono što je nekoć bio.

Cordeiro je čovjek koji stoji iza dvojice UFC prvaka, Rafaela Dos Anjosa i Fabricija Werduma. Sretan je što se još jedan njegov učenik vraća kući.

"Mauricio će se sredinom travnja preseliti u Kaliforniju.", izjavio je Rafael za "In The Cage with Bards". Moramo mu nabaviti auto i kuću. Tu ćemo se spremati za njegovu sljedeću borbu."

Cordeiro vjeruje kako je Rua mlad te da mu može vratiti motivaciju.

"Znam ga otkad je počeo trenirati. Vjerujem da će opet biti najbolji ako ga uspijem motivirati i to ću pokušati učiniti. Tek su mu 33 godine, još je mlad i ima veliku budućnost pred sobom. Dat ću sve od sebe kako bih ga opet učinio najboljim.", rekao je Rafael.

Shogun i Minotoro će se boriti na UFC-u 190, eventu kojeg predvode Ronda Rousey i Bethe Correia u borbi za naslov bantam prvakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI