Rachael Ostovich o suprugu: Udarao je bez prestanka, a ovo mu nije bilo prvi put

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2018 10:19h Autor:

Rachael Ostovich

Poznato je više detalja o nasilnom napadu MMA borca Arnolda Berdona na njegovu suprugu, UFC borkinju Rachael Ostovich. Osim toga, poznata je i informacija o tome kako to nije prvo nasilje s njegove strane.

TMZ Sports došao je do dokumente u kojem je Rachael Ostovich detaljno opisala događaj koji je doveo do teških tjelesnih ozljeda, koje su kao posljedicu imale otkazivanje borbe protiv Paige VanZant, ugovorene za siječanj. U pitanju je dokument kojim je izborila zabranu prilaska svog supruga, njoj i njihovog petogodišnjoj kćeri.

“Nakon što smo proveli večer u obiteljskom okruženju, Arnold Berdon me počeo bez prestanka udarati u glavu, lice i rebra te sam pala na pod. Pokušavala sam doći do zraka i nekako sam pobjegla preko balkona. Kašljala sam krv i povraćala sam nekoliko puta, a slomljena mi je orbitalna kost”, napisala je UFC borkinja u tom dokumentu.

Osim toga, otkrila je kako to nije njegov prvi sličan napad te je navela situacija iz svibnja, kada ju je udarao po nogama, što je rezultiralo brojnim masnicama.

Po njenom Instagram profilu može se zaključiti kako su jedan dio ove godine bili odvojeni. Naime,negdje kraljem proljeća je sa svog profila uklonila prezime Berdon, a  fotografije sa suprugom su se prestale pojavljivati na njemu, iako su do tada bile redovne. Tek krajem prošlog mjeseca, Arnold Berdon ponovno je postao dio njenog profila, a vjerojatno i života. Čini se kako to nije bila niti blizu dobra odluka.

Berdon je trenutno u pritvoru, a Rachael je izborila zabranu prilaska njoj i njihovoj kćeri Ruby Rose, koja će biti na snazi sve do 18. svibnja iduće godine. U pitanju je udaljenost od 30 metara. U međuvremenu bi Berdon trebao izaći pred sud. Od člana njegove obitelji došla je informacija kako će se izjasniti nevinim, odnosno da je djelovao u samoobrani. Ukratko, njegova izjava biti će da je sve inicirala Rachael te da je ona fizički prvo napala njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI