Rachael Ostovich Berdon: Modeling mi nikad nije bio opcija, sretna sam što sam borkinja! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2017 20:53h Autor:

Rachael Ostovich (TUF)

Nakon što je emitirana epizoda Ultimate Fightera u kojoj je savladala Melindu Fabian, pobjednica Rachael Ostovich Berdon je odmah sudjelovala u TUF Talku showu na FOX Sportsu gdje je prokomentirala borbu, ali i otkrila što misli o bavljenju modelingu, na koji su je mnogi nagovarali.

Lijepa borkinja s Havaja odmah je bila upitana o tome kako je završila u borilačkom sportu, odnosno o tome što su je prijatelji nagovarali da se pokuša baviti modelingom. Čak je i njega timska kolegica, Maia Stevenson, prokomentirala da izgleda kao model Victoria’s Secreta. Ipak, taj je poziv nikad nije privlačio, što je i potvrdila, ali i dodala nešto o svome karakteru. Inače, Rachael je udana i majka je četverogodišnje djevojčice. 

“Nikad nisam razmišljala o modelingu, no MMA također nije bio u prvim planovima. No, drago mi je da je ovako ispalo i da se sada nalazim na ovom putu. Oduvijek sam bila prava djevojka koja se tako ponaša, no isto tako sam voljela i stvari kojima se bave dječaci. To je ono što sam ja i kada je vrijeme da se borim, onda ću pokazati svoju najsiroviju stranu. Kada je potrebno srediti se i izgledati lijepo, ponovno ću to biti ja, jednostavno sam takva i imam svoje verzije u obje situacije”, rekla je Rachael, čije Instagram fotografije ipak daju do znanja kako voli pozirati i isticati svoju ljepotu.

Zapravo, kao i kod velikog broja borkinja, njena cijela MMA priča je krenula iz obitelji.

“Sve je krenulo s hrvanjem, jer je moj otac vodio dvoranu. Također, bio je tu moj brat s kojim sam stvorila neki bratski rivalitet i redovno smo hrvali.”

Tema razgovora bilo je i izdanje u kojem je Rachael došla na vaganje, odnosno došla je u sexy donjem rublju, za koje je Michael Bisping prokomentirao da gotovo nije imala ništa na sebi, a usput je dodao kako ne bi imao ništa protiv da se Reebok uniforme zamijene nečim ovakvim. Još je dodala nešto o zadovoljavanju potrebne težine za borbe u showu.

“Bila sam sretna što zapravo mogu nešto odjenuti na sebe, jer sam prošla vaganja morala sve skidati da bih zadovoljila težinu. Ovog puta sam zapravo vrlo lako zadovoljila težinu, u kući je 16 djevojaka i jedna kuhinja, sve imamo isti problem i sve imamo isti cilj. Tako da je bilo sjajno živjeti u takvoj zajednici i proći to iskustvo”, još je ispričala lijepa Rachael, koja je kasnije i prokomentirala borbu protiv Melinde Fabian, u kojoj je došla do pobjede.

26-godišnjakinju na idućem ispitu čeka 12 godina starija i puno iskusnija bivša Invicta prvakinja, Barb Honchak. No, Rachael je već nakon ove borbe mogla biti opuštenija, jer je sigurno osigurala ugovor s UFC-om, budući da je riječ o inauguracijskoj sezoni ženske muha kategorije. No, i da nije pobijedila u borbi, teško da bi UFC odolio da joj ne da šansu u oktogonu. Rachael svakako ima više nego dovoljno kvaliteta i atributa za uspješnu MMA karijeru, uključujući i one borilačke, što smo mogli vidjeti u njenom nastupu.

Ispod teksta pogledajte dva kratka videa s njenog gostovanja, a nije zgorega dodati i pokoju fotografiju s njenog vrlo popularnog Instagram profila, na kojem ima 42.600 pratitelja. Ne sumnjamo kako će se taj broj u vrlo kratkom vremenu udesetorostručiti, s potencijal da ode i preko milijuna, kao što uostalom imaju mnoge UFC zvijezde.

Objavu dijeli Rachael Ostovich Berdon (@rachaelostovichberdon)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI