Quinton Jackson: Nakon Hamilla ću otići van, gledat ženske guze i navaliti!

UFC 27.05.2011 16:52h Autor:

Quinton Jackson

I zabavnom intervjuu Jackson je otrkrio neke zanimljive stvari koje planira učiniti nakon meča.

Quinton “Rampage” Jackson je najveća zvijezda UFC-a 130, a koliko ovaj MMA velikan zapravo može biti zabavan, jasno se moglo vidjeti u sjajnom intervjuu koji je odradio s Arielom Helwanijem.

Bilo je tu govora o odjeći poznatog MMA novinara, prijetnji međusobnim dvobojem i raznih drugih šala, a dvojac je obradio i nekoliko ozbiljnih tema.

“Da sam znao da si to ti, ne bih nikad pristao na ovaj intervju. OK si uživo, ali si preko telefona previše hrabar. Ja sam iz Memphisa i treba te naučiti nekim stvarima”, u šali je zaprijetio Rampage dodavši kako Helwani i nema previše istančan ukus za modu.

“Osjećam se sjajno, odlično sam pripremljen i fokusiran. Neki su mislili da neću biti spreman što je bio slučaj kada sam izgubio pojas. Sada sam samo okrenut borbama i sportu. Nemam previše ozljeda koje bi me spriječile da nastupam i odradio sam sjajan kamp. Spreman sam uništiti svog protivnika”, smatra bivši UFC prvak kojeg u subotu, u glavnoj borbi večeri UFC-a 130 čeka opasni Matt Hamill. Pobjednik tog dvoboja bi prema riječima predsjednika UFC-a, trebao biti ozbiljan kandidat za meč s Jonom Jonesom za naslov prvaka.

Što će Rampage napraviti nakon dvoboja s Hamillom?

“Nakon pobjede ću s Frankom Mirom otići u Planet Hollywood gdje ćemo piti pića i gledati ljepotice. Uvijek volim biti okružen lijepim ženama, a to nije moguće kada si u treningu. Tada gledaš samo znojne likove. Želim vidjeti utegnute žene, njihove stražnjice. Skinut ću majicu i navaliti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI