Prvo sučeljavanje Lesnara i Overeema: Brock trenutačno na 125 kg! (VIDEO)

UFC 12.11.2011 10:09h Autor:

Alistair Overeem i Brock Lesnar

Jučer je održana prva press konferencija povodom borbe koja bi mogla porušiti sve rekorde gledanja s obzirom na interes koji je već sada izazvala.

Naravno, radi se o dvoboju donedavnog Strikeforceovog prvaka Alistaira Overeema i bivšeg UFC-ovog vlasnika pojasa Brocka Lesnara. Dvojac se jučer prvi put našao oči u oči i prema prilično nabrijanom stavu obojice, može se zaključiti da nas očekuje odlična borba na UFC-u 142, koji je na rasporedu 30. prosinca.

Dana White:

“Pobjednik dvoboja Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa će se boriti protiv pobjednika meča Brocka Lesnara i Alistaira Overeema.”

“Vrlo sam uzbuđen zbog ove borbe. Kao što sam rekao nedavno, teškaški roster UFC-a već dugo nije bio natrpaniji kvalitetom. S Alistairom Overeemom u konkurenciji, čekaju nas tri odlične borbe samog vrha.”

Brock Lesnar:

“Trebalo mi je otprilike šest sati nakon operacije da bi se opet osjećao na 100 posto. Jednostavno sam se htio osjećati bolje. Izbjegavao sam taj operativni zahvat koliko god sam mogao i ovo je za mene bila velika odluka. Kada moraš pod nož i žele ti izvaditi dio crijeva, to je velika stvar. Sada sam ponovno tu i osjećam se odlično.”

“Alistair je napravio mnogo stvari izvan SAD-a i zato je za mene čast ući s njim u oktogon i dobro ga namlatiti. “

“Trenutačno imam oko 125 kilograma. Žao mi je, ako ste razočarani. No to su podaci.”

Alistair Overeem:

“Rebro sam ozlijedio prije borbe s Werdumom i zbog toga nisam pružio kvalitetan nastup u zadnjoj borbi i morao sam se povući iz Grand Prixa teškaša. Od tada sam imao nekih problema, no vrlo sam sretan i ponosan jer sam dio UFC obitelji. Spreman sam za prvi dvoboj.”

“Jednostavno sam prezaposlen treniranjem da bih imao vremena loviti morske pse i konje, tako da ih moram kupovati. Dio sam Xtreme Couture tima. Nisam siguran hoću li ostati, no za sada sam jako sretan. Dočekali su me otvorenih ruku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI