Prvi veliki intervju Ronde Rousey nakon odlaska iz UFC-a (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2018 11:52h Autor:

ESPN – Screenshot

 Ronda Rousey je odradila prvi ozbiljan intervju nakon poraza od Amande Nunes prije više od godine dana. Bivša UFC prvakinja se u nedjelju prvi put pojavila u kečerskoj WWE organizaciji, ne kao gost, nego kao buduća zvijezda šoua. A u ponedjeljak smo vidjeli njezin veliki intervju za ESPN u kojem je progovorila o mnogim stvarima koje su intrigirale borilačku javnost posljednjih mjeseci…

“Ne sumnjam u sebe, neovisno o tome što radim”, rekla je na početku američka MMA zvijezda koja i dalje ne želi reći da je umirovljena borkinja.

“To je nešto što drugi govore za mene. Gledajte, ja se nikada nisam umirovila niti u judu. Ako je to što neki žele misliti…Moj cilj je posvetiti se sada 100 posto hrvanju. A kako ljudi žele nazivati to što radim, to je njihova stvar”, dodaje Rousey.

Nedavno je njezin bivši šef i predsjednik UFC-a Dana White ustvrdio kako sumnja da će se Rousey ikada vratiti u UFC iako nikada nije izašla iz USADA-inog anti-doping programa.

“Dana je i dalje jedan od mojih najboljih prijatelja. Volim ga. Bio je pun podrške oko ovoga od samog početka. Rekla sam mu da ga želim dovesti na jedan šou kako bi to doživio iz prve ruke. Jako je različito kada si zaista tamo, kada doživiš to uživo. Isto je i u MMA-ju. Kada si tamo, drugačije je. Tako da sam ga natjerala da kaže kako će jednom doći na šou. Ja ću mu dati uvod. Kao kada vodite svoje dijete prvi dan u školu”, objašnjava Rousey uz veliki osmjeh na licu.

“Ne mogu dočekati da mu pokažem zašto ovo volim toliko. Voljela bih da se i on zarazi. Znam da hoće. Znam to…”, dodaje sada WWE zvijezda.

Upitana o porazima od Holm i Nunes, Rousey odgovara da se radi o i dalje bolnoj temi o kojoj ne želi pričati.

“Teško je shvatiti da ti se snovi iz djetinjstva neće ostvariti. Jedino što mi je pomoglo jest spoznaja da se sada mogu posvetiti nečemu drugom. I u tome biti uspješna. Kada sam krenula s MMA-jom, uspjela sam preboljeti Olimpijske igre. Tako da bih mogla povući paralelu s ovime što sada radim. Netko bi bio zadovoljan samo s medaljom, ali ja sam od 10 godine sanjala zlato.”

“Stvari se dogode s razlogom. Stvarno vjerujem u to. Vjerujem da najgore stvari u životu mogu često donijeti neke nejbolje. Tako da je sve ovo samo jedno putovanje…”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI