Prvi trenuci Stipe, Francisa, Daniela i Volkana nakon dolaska u svlačionicu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2018 18:49h Autor:

Cormier i Oezdemir

UFC 220 Thrill and The Agony odvodi vas u svlačionice boraca nakon odrađenih borbi prošlog vikenda u Bostonu. Pogledajte odabrane dvije i pol minute vrlo emotivnog prikaza onog što inače ne vidimo u prijenosima.

Daniel Cormier i Volkan Oezdemir su se odmah u svlačionici pozdravili, porazgovarali te zajedno fotografirali. Prvak se pokušao ispričati za sve što je rekao prije borbe, ali švicarsko-turski borac ga je odmah prekinuo, rekavši mu da se nema zbog čega ispričavati te da je zapravo bio vrlo zabavan u cijelom procesu.

U videu možete saznati koga je Stipe prvo nazvao nakon što je stigao u svlačionicu te dobio led na oko, ali i što je Ngannou rekao njegov trener, kojem i dalje nije jasno kako je Miočić izdržao udarce njegovog borca. Na kraju smo zaključili kako Chris Weidman vjerojatno čita Fight Site, budući da je rekao kako je Stipe Miočić zapravo “Rocky stvarnog svijeta”.

Ukoliko želite pogledati cijeli video, koji većinom traje oko deset minuta, trebali bi ste biti korisnik UFC-ovog Fight Pass servisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI