Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prvak Afrike potpisao za UFC | Fight Site

Prvak Afrike potpisao za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2014 10:16h Autor:

Ruan Potts

Ruan Potts, prvak Afrike u teškoj kategoriji postao je novi član UFC-a, objavila je najjača afrička MMA promocija EFC Africa.

"Ovo je velika prilika i veselimo se što će Ruan imati priliku boriti se protiv najboljih u svijetu." rekao je predsjednik EFC Africa Cairo Howarth."Neko smo vrijeme bili u razgovorima s predstavnicima UFC-a i sretni smo što smo došli do dogovora."

"Podigli smo MMA u Africi do razine da su borci u ovom trenutku svjetske klase. Ovaj je dogovor potvrda toga. Sad je došlo Ruanovo vrijeme da predstavi Afriku u najjačoj svjetskoj MMA promociji."

Južnoafrikanac Ruan Potts do sad je u karijeri imao devet borbi te je ostvario osam pobjeda uz jedan poraz, a karijeru je započeo u veljači 2011.

"U Africi je mnogo talentiranih boraca, a ja sam iznimno napredovao tijekom posljednje tri godine uz EFC Africa. Sad je vrijeme da pokažem svoju vrijednost protiv ostalih svjetskih klasa s drugih kontinenata.", rekao je Ruan Potts.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI