Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Prva sučeljavanja u Montereyu, Diego Sanchez nevjerojatno mršav (VIDEO) | Fight Site

Prva sučeljavanja u Montereyu, Diego Sanchez nevjerojatno mršav (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2015 18:50h Autor:

Ricardo Lamas i Diego Sanchez

U Montereyu, gdje se sutra održava UFC-ov event koji sadrži finale latinoameričkog Ultimate Fightera, održan je medijski dan, koji sadrži i prva sučeljavanja boraca. Pogledajte kako je to izgledalo.

Organizacija je odlučila sučeliti četiri borca koji će nastupiti u glavnim borbama. Tako su Kelvin Gastelum i Neil Magny pristigli podosta opušteni, što bi trebao biti znak kako misli i emocije ostavljaju za borbu, koja je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju te će biti glavna borba eventa.

Dosta napetije bilo je kod Diega Sancheza i Ricarda Lamasa, a za to je zaslužan Diego, čije je ponašanje prije borbe već po pravilo podosta nabrijano i puno emocija. No, ovog puta smo primijetili još jednu zanimljivu stvar. Budući da Diego po prvi put nastupa do 66 kilograma, mogla se očekivati fizička promjena, no ovo kako se Diego pojavio je bilo pomalo u stilu njegovog nadimka, Nightmare (Noćna mora).

To nam može dokazati kako je Diego na vrijeme krenuo u skidanje kilograma te je pristigao već podosta lagan, no može značiti i to da je usred teškog procesa rezanja kilograma. Nešto više o tome sigurno ćemo znati nakon večerašnjeg vaganja te na kraju i u borbi.

Ispod teksta pogledajte oba sučeljvanja, no i pet najzanimljivijih trenutaka medijskog dana. Diegova fizička transformacija, posebno u licu, najbolje se vidi krajem drugog videa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI