Prva službena izjava Conora McGregora nakon novog incidenta

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2019 10:13h Autor:

Conor McGregor

Nedugo nakon izlaska iz pritvora u Miamiu, Conor McGregor dao je i prvu službenu izjavu za medije, ako se tako Instagram objava može nazvati. Iz nje se baš ne može zaključiti da previše žali zbog svog jučerašnjeg postupka.

Mnogi će reći kako je jučerašnji incident Conora McGregora sitnica, ako uspoređujemo s nekim drugim incidentima iz protekle dvije godine. Ipak, izazvao je medijsku pažnju budući da je Conor po prvi put negativno reagirao prema nekome od svojih fanova. Kako smo već pisali, izvjesnom Ahmedu Abdirzaku, turistu iz Engleske, oduzeo je telefon, isti razbio te ponio sa sobom. Sve je to rezultiralo uhićenjem, pritvaranjem te na kraju puštanjem uz jamčevinu, dok će optužnica biti poznata za otprilike tri tjedna.

Nakon ovoga svega se najviše očekivala neka njegova reakcija, a ona je došla putem Instagram objave. Postavio je fotografiju vjerojatno nastalu od strane nekog od njegovih službenih fotografa uz koju je napisao:

“Strpljenje je vrlina na kojoj ću morati nastaviti raditi. Jako volim svoje fanove, hvala vam svima!”

Ipak, kao da neku skrivenu poruku zapravo skriva natpis na majici u kojoj je napustio pritvor. U pitanju je njegova “custom” majica, na kojoj je preslikano nešto poput novinske naslovnice “August McGregor Posta”. Ispod se nalazi njegova fotografija te poruka kako se vratio, uz izjavu:

“Kad ja kažem da će se nešto dogoditi, onda će se to dogoditi.”

Trenutno ne znamo kako je stanje s McGregorom i njegovom borilačkom karijerom. Sve vodi k tome da je isti napustio svoju dugogodišnju SBG dvoranu u Dublinu i trenera Johna Kavanagha. Uostalom, povremene snimke koje postavlja s treninga nastale su u raznim, većinom američkim dvoranama. Prije nekoliko dana pojavila se priča kako je bez borbe protiv Donalda Cerronea ostao jer mu je ponuđeno mjesto u sunaslovnoj borbi, no ta priča nam baš “ne drži vodu”. Naime, mislite li da bi uistinu UFC išao ponuditi svojoj najvećoj zvijezdi išta što nije glavna borba? Priča je vjerojatno neka dublja, a odgovor možda možemo pronaći u drugoj rečenici ovog odlomka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI