Prva sjajna UFC 217 najava! GSP: Nisam još ispunio sve svoje ciljeve (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2017 18:45h Autor:

Georges St-Pierre

Michael Bisping ili Georges St-Pierre, to je iduće veliko pitanje u UFC-u, a odgovor će se dobiti 4. studenog u Madison Square Gardenu. A što je toliko veliko u toj borbi, odmah nam govori prva sjajna video najava, pod imenom “Battle Cry”.

U njoj se prisjećamo onoga tko i što je Georges St-Pierre bio prije nego je otišao na pauzu, prisjećamo se borca za kojeg su svi vjerovali kako će ga savladati, ali on je rješavao izazivače jednog po jednog, sve dok nije rekao dosta. Sada se vraća ispuniti neke svoje velike želje, odlazi se sastati s najtežim borcem s kakvim je do sada imao priliku ući u kavez, dolazi napasti pojas kategorije kakvoj se do sada nije niti približio.

Michael Bisping je protivnik koji će sigurno sjajno prodati ovu borbu, ali i protivnik koji je došao do svog vrhunca i trenutno drži titulu UFC-ovog prvaka srednje kategorije. GSP je uvjeren da ima sve što treba za ispuniti svoje snove, dok Bisping također ne želi pobjeći od svojih, a to su ti da se umirovi na vrhuncu, kao prvak.

4. studenog u New Yorku, legendarni Madison Square Garden, najveći UFC event u 2017. godini, UFC 217! Nabrijavajmo se zajedno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI