Prva epizoda serijala o Khabibovim pripremama za Fergusona (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2018 17:20h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Još samo 16 dana ostalo je do meča oko kojega svakog MMA fana prolaze pozitivni trnci nervoze, onog između Tonya Fergusona i Khabiba Nurmagomedova. Pokraj svih UFC-ovih promotivnih uradaka, sjajno je bilo pronaći i serijal koji će popratiti Khabibove pripreme, a ispred nas je prva epizoda objavljena prošlog tjedna.

Nurmagomedov se za ovu borbu priprema u svom stalnom američkom timu, American Kickboxing Acamedy u San Joseu. U svojim priprema ipak uz sebe nema svog oca Abdulmanapa, čovjeka koji ga je stvorio, no u ovom videu možemo vidjeti što on poručuje iz Dagestana. Što je zanimljivo, iako nije na treningu, Khabib se svaki dan čuje sa svojim ocem i upravo on je glavna osoba po pitanju taktike za borbu protiv Fergusona.

Što se tiče snimaka iz dvorane, možemo vidjeti s kim sve i na koji način Khabib radi za ovu borbu, najveću u njegovoj dosadašnjoj karijeri, no svakako i jednu od najvećih u novijoj UFC povijesti. Naime, još nikada se nisu susrela dva borca unutar takvih pobjedničkih nizova u UFC-u. I svaki detalj mogao bi biti ključan u ovoj borbi oko koje MMA javnost ima različita mišljenja, ali nitko se ne usudi prognozirati tko i kako bi mogao doći do pobjede u toj borbi.

U svakom slučaju, ovo vrijedi pogledati zbog načina na koji razmišlja Khabibov otac, ali i zbog snimaka na kojima možemo vidjeti kako se to raditi u jednoj od najboljih svjetskih MMA dvorana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI