Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Provjerite što rade borci u Seoulu pred prvi UFC-ov korejski event (VIDEO) | Fight Site

Provjerite što rade borci u Seoulu pred prvi UFC-ov korejski event (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2015 18:18h Autor:

Benson Henderson

UFC vam donosi priliku da "posjetite" Seoul, samo tri dana prije prvog korejskog eventa u povijesti organizacije te da provjerite kako teku pripreme te što rade i kako se pripremaju najveće zvijezde programa.

Zapravo, riječ je o videu imena "Fight Night Seoul: UFC Pulse", odnosno njegovoj prvoj epizodi, čime se daje do znanja kako se sutra može očekivati još jedna. Zapravo, sve što vidimo je prilično opuštena atmosfera u hotelu, gdje su već pristigli svi borci.

Nekih previše bitnih stvari nismo mogli saznati, osim toga da Julianna Pena, koja je ovdje u pratnji timskog kolege Sama Sicilie, ima još jedan talent. Naime, Venezuelanka je sjela za glasovir i odsvirala dio Mjesečeve Sonate, Ludwiga Van Beethoweena. Na kraju je rekla nije učila, nego da kada svira, to radi čisto na sluh. Impresivno, kao i njeni posljednji nastupi u kavezu.

Na kraju vidimo sudionike glavne borbe, Bensona Hendersona i Jorgea Masvidala, gdje odrađuju medijske aktivnosti. Još je tri dana ostalo do subotnjeg poslijepodneva i ovog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI