Protivnica Valentine Ševčenko o mračnoj prošlosti: Godinama sam bila ovisna o cracku, droga me zamalo ubila!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2017 19:06h Autor:

Priscila Cachoeira

Priscila Cachoeira nova je članica UFC-a, a svoj debi će odraditi 3. veljače na UFC Fight Night 125 priredbi u brazilskom Belemu gdje će snage odmjeriti s Valentinom Ševčenko.

Budući da je UFC-ova ženska muha kategorija još u povojima ova talentirana i neporažena Brazilka (8-0) brzo bi se mogla naći u borbi za pojas, ako ne i u ulozi prvakinje.

No prije uspjeha u svijetu borbe, Cochaira je prošla brojne životne nedaće, od lošeg odnosa s ocem do propale karijere u odbojci. Ipak najteža je bila njezina višegodišnja borba s ovisnošću.

“Provela sam puno vremena na cracku, više od tri godine. Biceps mi je bio debljine zgloba. Crack me zamalo ubio. Molila sam se za spas, htjela sam prestati. Znala sam da umirem. Znala sam da se ubijam, ali nisam mogla stati. Moje tijelo je tražilo drogu i nisam se mogla kontrolirati” objasnila je Cachoeira za MMA Fightng.

Cachoeira se uz pomoć svoje majke uspjela skinuti s droge i odučila vratiti sportu. Odbojka više nije bila opcija pa se počela baviti borilačkim sportovima, iako njezini problemi s drogom nisu bli gotovi.

“Drogu sam iz tijela izbacivala kroz znoj. Imala sam problema i vraćala se drogi, priznajem, ali moja volja je bila jača. Kad sam shvatila da imam talent za borbu odlučila sam napraviti nešto sa svojim životom.”

Brazilka je zatim odlučila postati UFC borkinja, uspjeh je to koji je ostvarila u rekordnim vremenu.

“Prije dvije godine, kada sam odlučila da ću se boriti, rekla sam bratu da ću postati UFC borkinja u roku tri godine. On se smijao.’ Ti si luda, pa ne znaš ni baciti udarac.’ Sumnjao je u mene. Ali evo me, dvije godine kasnije. Kada nešto obećam ja to onda i napravim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI