Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Prorok" McGregor u 2014. predvidio da se Aldo neće boriti s njim | Fight Site

"Prorok" McGregor u 2014. predvidio da se Aldo neće boriti s njim

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2015 19:11h Autor:

Conor McGregor

Najbrža rastuća zvijezda UFC-a i izazivač u pero kategoriji, Conor McGregor, je u prosincu prošle godine predvidio da će se prvak Jose Aldo povući iz njihove borbe. Hoće li to biti tako ili ne, ostaje za vidjeti nakon što se objave rezultati pretraga koje će otkriti je li Aldo slomio rebro i hoće li moći nastupiti na UFC-u 189.

U utorak je otkriveno da je Jose na treningu pretrpio ozljedu rebara, ali se sa sigurnošću još ništa ne zna o ozbiljnosti ozljede.

Conor je krajem 2014. za SportsJOE.ie predvidio ovakav rasplet događaja:

"Sad kad je dvoje izazivača, Frankie Edgar i ja, Joseovi treneri su rekli kako žele da se Aldo bori s Frankiejem. To je pokazatelj straha. Zašto bi se želio boriti s likom kojeg si već pobijedio?", izjavio je McGregor 2014.

"Ako mogu biti iskren vidim borbu između mene i Alda odgođenu za neki stadion, ili Croke Park ili Aviva Stadium, ali onda će se Jose izvući iz borbe, a Edgar uskočiti."

Takav rasplet bi definitivno odgovarao Frankieju koji spremno čeka poziv UFC-ovih čelnika.

UFC 189 će se održati 11. srpnja, a event bi trebali predvoditi Aldo i McGregor, dok će se u sunaslovnoj borbi naći Robbie Lawler i Rory MacDonald.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI