Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Propao povratak B.J. Penna, zbog ozljede otkazao borbu protiv Lamasa na Filipinima | Fight Site

Propao povratak B.J. Penna, zbog ozljede otkazao borbu protiv Lamasa na Filipinima

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2016 00:21h Autor:

B.J. Penn

B.J. Penn je ozlijeđen te je prisiljen otkazati svoj povratak borbama, koji se trebao dogoditi za deset dana na Filipinima. Promocija vjerojatno traži novog protivnika za Ricarda Lamasa.

Nije poznato što se dogodilo Pennu, samo imamo vijest kako je do ozljede došlo na treningu te da je nastup preblizu da bi se stigao na vrijeme oporaviti i nastupiti. Legendarnom “Prodigyu” je to trebao biti drugi povratak borbama, nakon što je onaj prvi neslavno prošao. Naime, u srpnju 2014. godine je potpuno devastiran od strane Frankiea Edgara. Protiv Lamasa bi tražio svoju prvu pobjedu još od studenog 2010. godine, kad je nokautom savladao Matta Hughesa.

Iako trenutno nije poznato hoće li UFC tražiti zamjenu za Penna, tj hoće li Ricardo Lamas dobiti novog protivnika, za pretpostaviti je da će se to dogoditi. Naime, i s ovom borbom je event imao samo 11borbi na svom programu, a na njemu je uistinu malo poznatih boraca te je i ovako imenima bio vjerojatno najslabiji event godine. Prvobitno planirani popis borbi možete vidjeti na slici ispod teksta.

ufc-fn-97

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI