Propao meč Cyborg vs. Anderson

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2017 10:13h Autor:

Ilustracija – Cyborg vs. Anderson

Očito nema sreće za ponajbolju borkinju svijeta Cris Cyborg. Glasine da bi njezina sljedeća protivnica u UFC-u trebala biti prvakinja Invicte Megan Anderson su se pokazale kao promašene.

Naime, iako je Anderson već pristala na dvoboj protiv Cyborg te je to javno rekla preko društvenih mreža, Invicta ju je “bukirala” protiv Helene Kolesnyk 15. srpnja u Kansas Cityju kada će braniti svoju titulu u perolakoj kategoriji.

Brazilka je očito razočarana razvojem situacije jer je potpuno nejasno tko će se sada boriti protiv nje i uostalom kada će sljedeći put nastupiti. Naime, od kada je gotovo umjetno stvorena kategorija do 66 kilograma s Germaine de Randamie kao prvakinjom (svladala je Holy Holm), Cyborg ne uspijeva dobiti dvoboj u toj kategoriji. De Randamie odbija međusobni meč pod lošom izlikom da je Brazilka varalica i da joj se ne može vjerovati zbog opetovanih padova na doping testovima. Druga opcija je bila prvakinja Invicte Megan Anderson, no i to je sada propalo. Cyborg je jako razočarana…

“Želim svu sreću Megan. Sama činjenica da se bori protiv neporažene borkinje s 5-0 dokazuje da postoje borkinje s kojima sam se mogla boriti u perolakoj kategoriji čitavo vrijeme od kada sam potpisala ugovor s UFC-om. Umjesto toga, borila sam se protiv premalenih protivnica koje su nakon nekoliko poraza u bantam kategoriji morale napustiti svoju diviziju. Vjerujem da postoji dovoljno kvalitete da UFC organizira tri kvalitetne ženske kategrije”, poručila je Cyborg u razgovoru za FloCombat.

Te su kategorije one do 58, 61 i 66 kilograma. No, gdje je tu Cyborg, postavlja se pitanje?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI