Propale nade za ovogodišnji UFC event u New Yorku

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2015 16:27h Autor:

Madison Square Garden

Čini se kako je Dana White ostao i bez posljednje nade da bi UFC mogao održati event u New Yorku, barem što se tiče ove godine. Krivnju je usmjerio prema političarima tog grada, odnosno savezne države.

Dugo već traju rasprave i pravne borbe između UFC-a i političkog vodstva savezne države New York, koje ne želi dozvoliti održavanje MMA eventa u "najspektakularnijim gradu na svijetu." Tako je cijeli sport u toj državi ilegalan te do sad nije održan niti jedan event, niti jedne organizacije, barem ako tu ne računamo one ilegalne, odnosno one "za ekipu s pozivnicama."

No, čini se kako politika za sada još uvijek prevladava te da od UFC eventa ove godine, mada je Dana White tvrdio da je pravna pobjeda blizu, neće biti ništa. White na svom Twitteru napisao: "Političari u New Yorku su toliko korumpirani da je to jednostavno odvratno."

Izgleda da UFC još uvijek ne ulazi u legendarnu pjesmu Billy Joela "New York State of Mind". Fanovi ostaje nadati se kako će biti više sreće u 2016. godini. U svakom slučaju, UFC od ovoga ne namjerava odustati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI