Pronašla recept za VanZant? Rose Namajunas se priprema s Justinom Gaetheom

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2015 17:51h Autor:

Justin Gaethje i Rose Namajunas

Za borbu protiv Paige VanZant, koja ju čeka za dva i pol tjedna, Rose Namajunas odlučila se pripremati s jednim od najatraktivnijih i najuvjerljivijih boraca svijeta, Justinom Gaethjeom.

Zaručnica Pata Barrya zapravo se uputila u Grudge Trening Centar u Coloradu, tim u kojem trenira i Neil Magny, ovotjedni pobjednik glavne borbe UFC-ovog eventa. No, onaj koji je podijelio najviše savjeta i s kojim je najviše radila je Justin Gaethje, WSOF-ov prvak lake kategorije.

Gaethje je hrvač koji je izrastao u goropadnog agresivnog stand up borca i sigurno je jedan od najatraktivnijih MMA boraca svijeta u ovom trenutku, osim što je vlasnik skora 15-0. Njegove dvije ovogodišnje borbe protiv Luisa Palomina obje konkuriraju za borbu godine i on je borac od kojeg se uistinu ima što naučiti.

Tako je i Rose izjavila da je popravila svoje hrvanje, ali i stand up. No, vjeruje da će borba protiv Paige VanZant završiti u parteru, gdje ju namjerava iznenaditi nekim novim tehnikama. Pronašla je odličan tim, no jednako tako dobar ima i Paige, koja je članica Tima Alpha Male. Sve to dovodi do pretpostavke kako nas čeka odlična borba, i to najuzbudljivijeg vikenda u UFC, pa možda i MMA povijesti.

A photo posted by @rosenamajunas on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI