Pronađena zamjena za Stošića, no priredba u Pragu ostala bez Sama Alveya

UFC 27.01.2019 10:14h Autor:

Sam Alvey

UFC je vrlo brzo pronašao zamjenu za Darka Stošića, odnosno protivnika za Magomeda Ankalaeva. Ipak, nove kombinacije morati će se raditi nakon što je s event otpao Sam Alvey. Osim toga, eventu je dodana nova borba dvije UFC ljepotice.

Umjesto ozlijeđenog Darka Stošića, protivnik Magomeda Ankalaeva biti će debitant Klidson Abreu. U pitanju je 26-godišnji Brazilac omjera 14-2, s trenutnim nizom od šest pobjeda. Među pobjedama svakako najbolje zvuči ime novog UFC potencijala poluteške kategorije, Johnnya Walkera. Tako da nema sumnje kako je ovo kvalitetan borac čije je mjesto u UFC-u apsolutno zasluženo. Za pripremiti se imati će nešto manje od mjesec dana.

Zanimljivo je kako je ovaj Brazilac upao nakon što su završile špekulacije po pitanju Sama Alveya. Naime, “Smilin’ Sam” se na eventu trebao boriti protiv drugog Rusa, Gadhzimurada Antigulova, da bi se odjednom počelo pričati o tome kako će promijeniti protivnika i boriti se protiv Ankalaeva. Na kraju se neće boriti niti protiv jednog od njih, budući da se odlazi boriti dva tjedna ranije u Melbourne. Tamo je Ryan Spann otpao iz UFC 234 borbe protiv Jima Crutea te je Alvey iskoristio priliku pokušati ugasiti stvaranja hype oko novog australskog potencijala. Crutea inače zovu najvećim MMA talentom kojeg je Australija dala do sada, a vjerojatno su takvi nazivi dodatna motivacija Alveyu za prihvaćanje borbe. Protivnika za Antigulova bi UFC matchmakeri trebali pronaći u nadolazećim danima.

Event je dobio i jednu pozitivnu novost. Na njegov je program dodana borba Veronice Macedo i Gillian Robertson u muha kategorijie. Ovo je još jedan slučaj uparivanja dvije izgledom atraktivne borkinje, što se čini da bi moglo postati nova UFC-ova praksa. Obje djevojke, inače Kanađanka i Venezuelanka, dolaze iza poraza u posljednjim borbama. To je ujedno 13. potvrđena borba te bi program trebao biti kompletiran nakon pronalaska protivnika za Antigulova.

View this post on Instagram

📸 @aubi_art @bigaub_ @reebokfr

A post shared by Veronica Macedo (@veronicamacedomma) on

View this post on Instagram

Gold at the European No-Gi

A post shared by Veronica Macedo (@veronicamacedomma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI