Promijenila ploču: Cyborg se sada napikirala na Mieshu Tate!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2015 11:58h Autor:

Cyborg vs. Tate

Rivalstvo između prvakinje Invicte Cristiane Cyborg i UFC borkinja se upravo popelo na jednu novu razinu. Naime, konstantno se priča o dvoboju protiv UFC-ove bantam prvakinje Ronde Rousey koja odbija dići kilažu da bi se sučelila s Brazilkom u "catch weight" dvoboju. "Cyborg", pak, odbija spustiti kilažu i izaći u susret Rondi te obje borkinje pronalaze sigurnost u nepopuštanju oko tih nekoliko kilograma.

Stvari bi ipak mogle biti drugačije nakon što je Cyborg promijenila ploču i sada želi dvoboj protiv Mieshe Tate. Već otprije je poznato da Tate nema ništa protiv takvog scenarija te je puno otvorenija prema dizanju kilaže i dvoboju u "catch weightu".

"Znate, ja sam prvakinja Invicte u pero kategoriji, no htjela bih se testirati. Svi moji fanovi pričaju o toj super borbi protiv Tate. Ja sam posljednji meč lako spustila na 66 kilograma. Ako Miesha može dići kilažu na 64 kile da bi se borila protiv mene, ja bih prihvatila taj izazov. Ako uspješno spustim na 64, onda ću vrlo brzo moći stići i na 61 kg. Mislim da bi to bilo odlično", poručila je za Inside MMA.

Valja ipak čuti mišljenje Mieshe Tate koja ispred sebe ima težak posao protiv Jessice Eye na UFC on FOX 16 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI