Prokletstvo AKA-a: Intenzivni sparing Cormiera i Gloryjevog borca rezultirao prijelomom šake!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2016 14:29h Autor:

Cormier i Lewis-Parry

Chi Lewis-Parry neće po dobrome pamtiti posljednji trening s UFC-ovim prvakom Danielom Cormierom, jer je isti napustio s prijelomom šake. Ova ozljeda udaljila ga je s Glory 30 priredbe koja će se idućeg petka održati u Los Angelesu, a za sve je izgleda kriva Cormierova glava.

“Sparirali smo visokim intenzitetom. DC je trenutno jako motiviran nakon što je pogledao posljednju Jonesovu borbu. Borili smo se u stojci kada sam uputio lijevi kroše koji je odsjeo na njegovoj glavi. Osjetio sam kako bol prolazi od šake kroz ruku i odmah sam znao da se nešto dogodilo. Skinuo sam rukavicu i vidio kako mi je ruka natečena pa sam završio s treningom te otišao na snimanje koje je pokazalo prijelom. Jako sam razočaran što idućeg tjedna neću nastupiti na Glory 30 priredbi. Ovo je nesreća, ali vratit ću se čim prije jer i dalje naganjam borbu za naslov protiv Rica Verhoevena”, izjavio je Lewis-Parry za Gloryjevu službenu stranicu.

DC je još ranije ove godine donio Gloryjevog borca kako bi mu ovaj pomogao u pripremama za dvoboj s Jonom Jonesom, a njihova se suradnja produžila zbog odgode Cormierovog meča za UFC 200.

“Mogu vam reći ovo: nema puno ljudi koji mogu primiti ovaj udarac i ostati na nogama, ali DC je uspio u tome. Impresioniran sam, imali smo nekoliko zaista teških sparinga. On je jako, jako čvrst i na moju nesreću ima jako tvrdu glavu”, poručio je Lewis-Parry.

Njegov nesuđeni protivnik Guto Inocente je kao zamjenu dobio Nizozemca Briana Douwesa, kojeg ste u veljači imali prilike gledati na FFC 22 eventu u susretu kojeg je izgubio od Pavela Zhuravleva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI