Pročitajte kako je UFC oduzeo Jonesu titulu: "Jon je kršio…"

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2015 10:04h Autor:

Jon Jones i Dana White

UFC je oduzeo titlu Jonu Jonesu nakon posljednjeg skandala i problema sa zakonom, a pritom ga je i suspendirao na neodređen period. Nakon što su riješili problem u vlastitom dvorištu, čelnici UFC-a su o svemu obavijestili javnost priopćenjem za medije.

Mi vam tekst donosimo u cijelosti:

"UFC želi obavijestiti javnost da smo suspendirali Jona Jonesa na neodređen period te smo mu oduzeli titulu UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Rezultat je to kršenja propisa organizacije i Pravila ponašanja sportaša koja djeluju u UFC-u. Jones je nedavno uhićen u Albuequerqeu radi optužbi da je napustio mjesto automobilske nesreće s tijelesnim ozljedama nakon što je istu prouzrokovao. Zbog kršenja propisa organizacije i Pravila ponašanja sportaša, organizacija vjeruje da je najbolje da Jonesu damo određeni vremenski period da se fokusira na svoje pravne probleme.

UFC čvrsto vjeruje da njegovi sportaši moraju održavati određeni standard ponašanja u oktogonu, ali i izvan njega. Postoji veliko razočaranje s naše strane zbog ovih optužbi na Jonesov račun. Organizacija i dalje podupire Jonesa koji sada mora naći put iz ovih leganih problema. S ovom odlukom, UFC je priliku za osvajanje titule dao izazivaču broj 1 Anthonyju Johnsonu koji će se sada boriti protiv izazivača broj 3 Daniela Cormiera za titulu UFC prvaka u poluteškoj kategoriji na UFC-u 187, 24. svibnja u Las Vegasu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI