Prodaje se Ultimate Fighter vila u Las Vegasu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2018 15:16h Autor:

The Ultimate Fighter

UFC je oglasio prodaju luksuzne vile u Las Vegasu koja je služila kao smještaj boraca sudionika showa The Ultimate Fighter. To je još jedan znak kako bi iduća sezona ovog showa vjerojatno trebala biti i posljednja.

U pitanju je kuća koja je svojevremeno bila vlasništvo jednog vegaškog vlasnika Casina, s ogromnim prilazom i parkiralištem. Osim toga, u kući postoji devet spavaćih soba, kućno kino, garaža za osam automobila, kao i gostinjska kuća u dvorištu. Tu su također bazen sa vodopadom i spa dodacima. U opisu oglasa je naglašeno kako je u pitanju kuća savršena za zabavu.

Osim što smo sigurni kako će se novi vlasnik usrećiti, tako ova vijest baš i neće usrećiti one koji se nadaju nastavku showa Ultimate Fighter i nakon što UFC preseli na ESPN+ platformu. Dana White je već naglasio kako bi jesenska sezona mogla biti posljednja, a sada se čini kako će sudionici iste svakako biti posljednji sudionici koji će šest tjedana provesti kao stanovnici ove vile.

Što se tiče cijene, vaša može postati ukoliko imate pet milijuna dolara viška. A ako to uistinu imate i osim toga ste pasionirani UFC fan, požurite i počastite se poviješću vašeg najdražeg sporta.

Kako kuća izgleda iznutra možete vidjeti na OVOM linku, gdje je uostalom prodaja i oglašena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI