Procurio policijski video "s mjesta nesreće" koji teško inkriminira Jona Jonesa: Našli mu lulu i kondome!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2015 12:46h Autor:

Screenshot

U ponedjeljak se u američkim medijima pojavila video i audio snimka koja prikazuje trenutke nakon automobilske nesreće u kojoj je 27. travnja sudjelovao bivši UFC prvak Jon Jones. Video je zapravo kompilacija audio poziva koji je uputila jedna građanka obavjjestivši policiju o nesreći, ali i video materijala s kamere koja se nalazila na glavi jednog od policajaca koji su prvi stigli na mjesto nesreće.

S obzirom na sve viđeno, jasno je da je Jon Jones djelovao vrlo brzopleto nerazmišljajući o posljedicama. Video materijal vrlo ozbiljno inkriminira borca i stavlja ga u vrlo nezavidan položaj.

Na početku se može čuti snimljeni poziv građanke koja je prva prijavila nesreću. Nakon kratkog opisa onoga što je vidjela na cesti je dodala:

"Čovjek koji je prouzrokovao nesreću je upravo izašao iz SUV vozila te bježi. Preskače ograde i bježi preko tuđih dvorišta. Boja njegovog Buicka je svjetlo srebrna", rekla je uzbuđena građanka na što je policijska službenica odgovorila:

"Poslat ćemo nekoga"…

Uskoro je na mjesto nesreće stiglo policijsko vozilo te je jedan od policajaca intervjuirao ozlijeđenu putnicu u drugom vozilu.

"Vozila sam i prolazila sam kroz semafor na zeleno svjetlo, a on je prošao kroz crveno i udario nas je. Okreno se na crvenom svjetku i udario je u naš auto", izjavila je očito šokirana putnica.

Nastavak videa je zapravo materijal koji je snimljen prilikom pretresa Jonesovog Buicka. Iako su odmah dobili informaciju iz centrale da se radi o Jonu Jonesu, policajci su tek kroz nekoliko trenutaka shvatili da je riječ o slavnom borcu i UFC prvaku. Bježeći bez razmišljanja, Jones je na sjedalu ostavio ključeve od stana, no kako su očevici rekli policajcima, vratio se da bi uzeo novac u gotovini koji mu je prvotno ostao u vozilu. Buick je bio pun praznih boca, grickalica, kondoma, a policajci su pronašli i lulu za pušenje marihuane. Tek kada su policajci počeli "kopati" po nađenim dokumentima su shvatili da se radi o UFC borcu.

"Jone Jones mu je ime. Čini mi se da se radi o borcu po svemu ovome. Pogledaj, dokumenti od Atletske Komisije Nevade. Čini se da jest borac. To je on čovječe, to je Jon Jones", rekao je jedan, a drugi je dodao:

"Mogao je ubiti sve ove ljude. Ne bih se volio naći u situaciji da se moramo fizički razračunati s njim."

Video završava s pronalaskom pribora za konzmaciju marihuane. Jonesu se na teret stavlja izazivanje automobilske nesreće s tjelesnim ozlijedama te napuštanje nesreće. Radi se o obziljnim zločinima za koje bi Jones mogao završiti u zatvoru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI