Procurili detalji McGregorovog napada: “Kada sam prišao rukovati se s njim, zgrabio me…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2019 13:28h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je ponovno uhićen. Ovaj put je morala intervenirati policija u Miamiju, a razlog uhićenja UFC zvijezde je otimanje i uništavanje imovine. U srijedu su stigle neke nove pojedinosti o ovom novom incidentu kontroverznog bivšeg prvaka.

TMZ je razgovarao s Ahmedom Abdirzakom, žrtvom otimanja telefona. Ovaj inače stanovnik Londona tvrdi da ga je McGregor privukao sebi, uzeo mu telefon i zabio ga u zemlju. Sve nakon što se Abdirzak samo htio fotografirati s “Notoriousom”.

“Došao je da bi me primio za ruku, ali čim je stigao se rukovati, privukao me sebi, iščupao je telefon iz ruke i počeo ga razbijati”, izjavio je Abdirzak.

“Svi ti njegovi zaštitari su me doslovno okružili. Počeli su me gurati od njega, a zajedno s McGregorom su gazili po telefonu”, dodala je Irčeva žrtva.

“Bio je izuzetno bezobrazan. Govorio mi je da se gubim od njega, da se maknem. Ja sam samo pitao ‘Mogu li dobiti svoj telefon natrag?’. Ali ljudi iz osiguranja su mi rekli da se mankem. Conor je rekao, što je Conor rekao”, opisuje događaje Abdirzak.

Nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 12 500 dolara, Irac je pušten na slobodu te se obratio javnosti priopćenjem. No, tu za njega problemi nisu gotovi. Naime, osim što ga čeka suđenje prema optužnici koju će država podnijeti protiv njega, “Notoriousa” vjerojatno čeka i privatna parnica. Londončanin ga planira tužiti jer je izgubio dragocjene fotografije svog sina, koje su bile u uništenom telefonu.

“Tamo su bile fotografije mog sina koje više nikada neću vidjeti”, zaključila je žrtva za TMZ.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI