Procurila uznemirujuća audio snimka žrtve bivšeg UFC-ovog borca (AUDIO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 16:13h Autor:

Cody East (screenshot)

Još je u prosincu prošle godine policija privela bivšeg UFC-ovog borca Codyja Easta kojeg se tereti za obiteljsko nasilje, napad s teškim tjelesnim ozljedama i protupravno zadržavanje jednog od članova kućanstva, a ovih je dana MMA Fighting došao u posjed uznemirujuće audio snimke na kojoj možemo čuti poziv kojim je njegova djevojka dozvala policiju.

Audio zapis je nastao u trenutku dok se Eastova djevojka skrivala u WC-u, a popraćen je vrištanjem i udarcima kojima je borac pokušao srušiti vrata kako bi došao do nje.

“Rekao je da će mi razbiti lice. Skrivam se u WC-u. Molim vas, moj sin je također ovdje”, dio je iz audio zapisa u kojem uplašena djevojka moli policiju da sakriju podatak da je ona bila ta koja ih je nazvala.

“Provaljuje, molim vas. O moj bože, otvara ih. Moram ići! Molim vas!” – završetak je razgovora nakon kojeg se čuju udarci i vrištanje.

East je nakon situacije u kući zustavljen u svom kamionu sa žrtvom koja je na suvozačevom mjestu sjedila bez hlača, čarapa i cipela. East se pravdao kako to nije primijetio te da su upravo krenuli na kavu.

Djevojka tvrdi da je tijekom napada primila udarac koljenom u glavu, udarac u noge te da ju je East navlačio naokolo za kosu. Također, napominje kako je prijetio ubojstvom njenog sina.

Nakon što je priveden, borac je iznio svoju verziju priče po kojoj ga je ona zaključala izvan njegove kuće, a optužbe za napade negira. Na slobodu je pušten uz jamčevinu od 30 tisuća dolara, a cijeli se slučaj još uvijek razmatra.

East je još 2008. bio optužen na tri godine zatvora zbog optužbi za zlostavljanje djece. Već je i dva puta bio uhićen zbog obiteljskog nasilja, ali se za to nije nikad podigao slučaj protiv njega.

Njegova epizoda u UFC-u je započela nakon što ga je Dana White otkrio u Lookin’ For a Fight showu, a okončana je nakon dva uzastopna poraza.

Audio poziva dostupan je na sljedećem LINKU.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI