Procurila informacija koja otkriva UFC-ov udio u McGregorovoj astronomskoj zaradi?

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2017 11:27h Autor:

White i McGregor

Nema sumnje da je Conor McGregor ‘pogodio jackpot’ onog dana kada je uspio dogovoriti meč s Floydom Mayweatherom Jr-om. No svi znamo da se ovaj dogovor sklapao mjesecima i da UFC nije samo tako pustio svoju najveću zvijezdu na izlet u boksački ring.

Od samog je početka bilo jasno da će vodeća MMA promocija ugrabiti veliki dio bogatog financijskog kolača, a američki su mediji navodno došli do informacija o tome kako bi trebao izgledati taj dogovor između poslodavca i njegovog zaposlenika.

“Bliski prijatelj i dugogodišnji WEC i Zuffa zaposlenik je upravo meni i Jakeu Shieldsu otkrio koliki Zuffa ima udio i navodno je riječ o 20% njegove zarade (McGregorova zarada se navodno kreće oko 75 milijuna dolara) i o 50% Conorovog udjela u PPV-u (njegov udio je 20%)”, glasi informacija koju je dobio portal TerezOwens.com, a na koji se pozvao i ugledni borilački portal BloodyElbow.

Podsjetimo, nešto ranije ovog tjedna informaciju o svojoj zaradi medijima je otkrio i sam Mayweather koji tvrdi da bi mu za nastup koji nas čeka 26. kolovoza trebalo pripasti minimalno 300 milijuna američkih dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI