Procurila informacija da je Jones od Conora McGregora dobio zanimljiv poklon prije UFC-a 232

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2018 11:42h Autor:

Jon Jones

Zanimljiva informacija je isplivala nakon UFC-a 232 i trijumfa Jona Jonesa protiv njegovog velikog rivala Alexandera Gustafssona. Informacija koja nije vezana za šampionski meč u kojem je “Bones” ponovno postao UFC prvak u poluteškoj kategoriji, ali je svakako zabavna i interesantna.

Naime, poznati novinar Yahoo Sportsa Kevin Iole je javnosti otkrio kako je Jones prije nastupa u Inglewoodu dobio zanimljiv poklon. I to od svog kolege problematičnog i kontroverznog bivšeg dvostrukog prvaka Conora McGregora.

“Naletio sam na Jona Jonesa u hotelskom predvorju i kaže mi da je njemu i njegovim kolegama Conor McGregor poslao gomilu Proper 12 viskija”, stoji u poruci Iolea na “Twitteru”.

Na ovu informaciju javio se Paul McClure odgovorivši da je “alkohol posljednje što treba Jonu Jonesu jer se radi o lošem utjecaju”. Naravno, McClure je sugerirao da Jones ima dovoljno vlastitih problema s alkoholom i ostalim za sportaša nedopuštenim sredstvima.

Ali “Notorious” sve prati, uključujući i “tvitove” koji se tiču njega, pa je u svom stilu, kratko, ali vrlo koncizno replicirao:

“Ja preferiram izraz infuencer”.

Kasnije je taj “tvit” izbrisao, no neki su ga uspjeli sačuvati pa i njega objavljujemo.

Conor McGregor tako i na ovaj način pokazuje koliki je marketinški genije. Uspio je svoj proizvod “utrpati” čak i u meč koji nema veze s njim, ali je znao da će medijski biti dobro popraćen i da će na koncu Proper 12 završiti ponovno na naslovnicama.

Nakon nestašice viskija koja je nastupila po izlasku na tržište prije nekoliko mjeseci, čini se kako se opskrba McGregorovom “žesticom” polako ustaljuje. Doduše, mi ga i dalje nismo primjetili na našem tržištu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI