Problemi za McGregora: Podnesena tužba radi incidenta s bacanjem boca na press konferenciji

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2017 09:44h Autor:

Conor McGregor

Iako je UFC prvak Conor McGregor već kažnjen zbog incidenta na press konferenciji uoči UFC-a 202, koji je podrazumijevao nabacivanje plastičnim bocama i limenkama zajedno s Nateom Diazom i njegovim timom, čini se kako Irac još uvijek nije riješio svoje probleme vezane uz taj nemili događaj. Dapače, ono što mu se sprema sigurno nije razveselilo “The Notoriousa”, koji posljednje dane provodi na godišnjem odmoru.

Prema pisanju američkih medija, McGregora tuži čovjek kojem je prilikom incidenta jedna limenka energetskog pića Monster završila u potiljku. Radi se o Wiliamu Peggu, koji tvrdi da je samo za bolničke troškove potrošio oko 5 tisuća dolara, a ukupno od McGregora sudski potražuje 95 tisuća dolara na temelju procjene da je u meču protiv Diaza zaradio vrtoglavih 15 milijuna.

Tužba je podnesena 28. ožujka ove godine.

Podsjećamo kako je Irac već kažnjem od strane Atletske Komisije Nevade s 25 tisuća dolara i 25 sati društveno korisnog rada. Diaz je dobio 15 tisuća i 15 sati rada zbog svoje uloge u incidentu.

Iako je 95 tisuća dolara prilično velika svota, radi se o sitnici u usporedbi s cirka 100 milijuna dolara koliko je McGregor zaradio u meču protiv Floyda Mayweathera, koji se 26. kolovoza održao u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI