Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Problemi u Blackziliansima? Guillard otišao natrag kod Grega Jacksona! | Fight Site

Problemi u Blackziliansima? Guillard otišao natrag kod Grega Jacksona!

UFC 25.03.2013 10:45h Autor:

Guillard VS Varner (foto: MMA Fighting)

Blackziliansi na Floridi trenutno su na glasu kao jedna od najboljih MMA dvorana na svijetu, ali čini se da nije sve ni kod njih baš tako blistavo. Melvin Guillard odlučio je napustiti njihovu dvoranu i vratiti se pod okrilje Grega Jacksona.

Guillard je u posljednjih pet borbi odrađenih u UFC-u ostvario svega jednu pobjedu. U srpnju prošle godine na UFC-u 148 uspio je pobijediti Fabricia Camoesa sudačkom odlukom. S obzirom na iznimno loš skor u posljednje vrijeme, u slučaju da bude poražen i u idućem nastuput, otkaz mu je gotovo siguran.

Kako se to ne bi dogodilo, Melvin se odlučio vratiti ponovno u dvoranu Jacksona. "Nisam više Blackzillian, vratio sam se Jacksonu gdje i pripadam", napisao je na svom Twitter profilu.

Posljednju borbu odradio je u prosincu 2012. godine, tada je izgubio podijeljenom sudačkom odlukom od Jamiea Varnera, a kada bi mogao ponovno u oktogon još uvijek nije poznato.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI