Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Problemi s UFC-om 146: Gonzaga i Dunham otpali! | Fight Site

Problemi s UFC-om 146: Gonzaga i Dunham otpali!

UFC 02.05.2012 07:41h Autor:

Gabriel Gonzaga i Cro Cop

UFC opet ima velikih problema s ozljedama svojih boraca i to uoči najveće priredbe sezone, one u Las Vegasu 26. svibnja.

U utorak je otkriveno kako će Roy Nelson dobiti čak treći put novog protivnika nakon prvotnog pretumbavanja zbog doping skandala Alistaira Overeema, a sada i ozljede Gabrijela Gonzage. Kako Napao sigurno neće moći biti spreman za UFC 146, umjesto sjajnog Brazilca je uskočio Dave Herman. Podsjećamo, Nelson se originalno trebao boriti protiv Antonija Big Foot Silve, no i taj je Brazilac dobio drugog protivnika u vidu Caina Velasqueza.

Tu, nažalost nije kraj nevolja za najjaču svjetsku MMA promociju. Jedan od onih koji je trebao nastupiti u uvodnom dijelu, Evan Dunham, se također ozlijedio i nećemo ga gledati u dvoboju s Edsonom Barbozom. Zuffa je u zadnji trenutak našla zamjenu u bivšem WEC prvaku Jamieju Varneru koji je uskočio i dobio šansu natjecati se u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI