Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Problematični UFC debitant Mike Perry: Scena na vaganju, rasizam i uvjetna zatvorska kazna (VIDEO) | Fight Site

Problematični UFC debitant Mike Perry: Scena na vaganju, rasizam i uvjetna zatvorska kazna (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2016 01:30h Autor:

Mike Perry

UFC debitant Mike Perry oduševio je nokaut pobjedom nad favoriziranim Dong Hyu Limom, no osim toga se nema baš čime pohvaliti, kako ponašanjem u tjednu borbe, tako i ranijim djelima.

Naime, Perry je ostavio loš dojam već na vaganju, kad se ponio vrlo nekorektno. Prvo je odbio pruženu ruku svog protivnika, da bi se nakon toga postavio u borbeni stav i počeo glasno derati. Nešto rijetko viđeno na sličnim događanjima.

Zatim se za iduću scenu pobrinuo njegov kut, odnosno njegov tim trenera i kolega. Naime, dok je trajalo predstavljanje bora, iz njega je došla vrlo rasistička izjava upućena prema korejskom borcu, uz primjedbu “pogledaj ga, ne može ni otvoriti oči.”

Na kraju, saznali smo kako se Perry nalazi na odsluženju petogodišnje uvjetne kazne zbog višestrukih krađa. To je rekao Arielu Helwaniu, nakon što ga je nazvao da bi dobio njegovu izjavu:

“Trenutno ne mogu razgovarati jer imam termin na sudu koji ne smijem propustiti. Trenutno sam nalazim na uvjetnoj kazni jer sam bio uhićen prije pet ili šest godine zbog krađe. Prvo sam bio dvije godine na pod kontrolom zajednice, a sada sam uslijed trogodišnje uvjetne kazne. Nažalost, kontrolu zajednice sam prekršio zbog posjedovanja droge te sam gotovo šest mjeseci proveo u zatvoru. Otkad sam izašao radim na sebi i mijenjam svoj život na bolje. Neka stvari u životu naučio sam na teži način.”

Fanovima se ovaj borac od početka baš nije svidio, a ovo će mu samo još lošije djelovati na reputaciju. Ipak, u kavezu je dokazao kako je vrlo opasan i kvalitetan borac te mu možda to pomogne da ubuduće ostavi bolji dojam. Nadamo se kako je prošlost ostavio iza sebe.

Ispod teksta pogledajte scenu s vaganja, dovikivanje iz kuta, ali i način na koji je savladao korejskog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI