Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Privremeni rezultati ankete: “Treba li UFC potpisati ugovor s borcem s fizičkim hendikepom? | Fight Site

Privremeni rezultati ankete: “Treba li UFC potpisati ugovor s borcem s fizičkim hendikepom?

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2018 15:22h Autor:

Screenshot – Nick Newell

Prije samo tri dana smo vam postavili novo anketno pitanje vezano za karijeru inspirativnog borca s fizičkim hendikepom Nicka Newella i njegovog eventualnog dolaska u elitni UFC. Do sada je svoj glas u ovoj vrlo intrigantnoj anketi dalo više od 800 posjetitelja Fight Sitea pa je vrijeme za privremene rezultate.

FS anketa: “Treba li UFC potpisati ugovor s Nickom Newellom – borcem s fizičkim hendikepom?”

U ovom trenutku čak 51 posto glasača vjeruje da je Newell spreman za dolazak u UFC neovisno o svom fizičkom hendikepu. Naime, više od 400 glasova je otišlo na odgovor “Da, jer je to zaslužio rezultatima.”

Drugi najpopularniji odgovor je onaj “Ne, mislim da takav borac ne pripada u UFC” za koji se odlučilo vrlo respektabilnih 25 posto ili jedna četvrtina onih koji su dali svoj glas.

Na trećem mjestu je trenutačno mišljenje “Da bi to bila sjajna promocija za sport, a time bi i Newell trebao doći u UFC-u”. Kada ovaj postotak pridodate najpopularnijem odgovoru koji je sakupio čak 51 posto, dolazimo do podatka da je za Newellov dolazak u UFC čak 61 posto posjetitelja Fight Sitea što je izuzetno respektabilna brojka koja odražava generalno mišljenje.

Na posljednja dva mjesta su se smjestili odgovori “Možda bi mu bilo bolje u Bellatoru” (9%) i “Ne, mislim da nije dovoljno kvalitetan” (5%). To znači da je protiv Newellovog dolaska u UFC u ovom trenutku 39 posto posjetitelja Fight Sitea.

Anketu koja je očito zaintrigirala i našu borilačku javnost sudeći prema velikom broju odgovora, ćemo ostaviti aktivnom još nekoliko dana prije konačnog “podvlačenja crte”.

Trenutačne rezultate možete prokomentirati ispod ovog članka, a svima koji su glasali se zahvaljujemo na utrošenom vremenu.

Treba li UFC potpisati ugovor s Nickom Newellom - borcem s fizičkim hendikepom?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI