Pristigle kratke video najave za UFC Fight Nightove iduća tri vikenda (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2017 16:32h Autor:

Lewis vs. Hunt

Idući nam za iduća tri vikenda sprema Fight Nightove na tri različita kraja zvijezda, a to su Novi Zeland, Singapur i naravno SAD. Pogledajte kratke video najave za ono što nas čeka.

Prvi od tih je onaj pod brojem 104, kojeg idućeg vikenda u Aucklandu predvode brutalni nokauteri Mark Hunt i Derrick Lewis. Osim njih su tu Daniel Kelly i Derek Brunson, odnosno jedno od najugodnijih iznenađenja protekle dvije godine protiv Brunsona, koji će se pokušati izvući iz negativne serije.

Samo tjedan iza toga, UFC se nakon tri i pol godine vraća u Singapur, a program predvode Holly Holm i Bethe Correia, dok će tamo također biti održane dvije zanimljive borbe muške velter kategorije. Dong Hyun Kim bori se protiv Colbya Covingtona, a debi u kategoriji će odraditi Rafael Dos Anjos. Njega čeka Tarec Saffiedine.

Posljednji iz te serije evenata dolazi u nedjelju 25. lipnja, kada se u Oklahoma Cityu sastaju Michael Chiesa i Kevin Lee, no na programu su i dva prvaka. Johny Hendricks bori se protiv Tima Boetscha, a BJ Penn protiv Dennisa Sivera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI