Prisjetite se fantastičnog revanša Condita i Kampmanna (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 21:27h Autor:

Carlos Condit i Martin Kampmann

Svoj dolazak na Fox Sports, u ljetu 2013. godine, UFC je obilježio s dva sjajna eventa, a jedan od njih predvodio je revanš borbe Carlosa Condita i Martina Kampmanna. Ta borba je na kraju postala jedna od najboljih u 2013. godini.

Condit i Kampmann su se prvi put sastali 1. travnja 2009., kad je njihova borba također predvodila jedan Fight Night. Danac je tad slavio podijeljenom odlukom, protiv Condita koji je tek pristigao kao WEC prvak u velter kategoriji. Četiri i pol godine je Natural Born Killer čekao na priliku za revanš, i napokon ju je dočekao 28. kolovoza 2013. godine, na drugom UFC-ov eventu koji je prenosio FOX Sports.

Borba je na kraju u potpunosti nadmašila onu prvu, a Condit je došao do pobjede nokautom u četvrtoj rundi, nakon što su fanovi mogli uživati u gotovo 20 minuta pravog "brawla". Bila je to posljednja MMA borba Martina Kampmanna, dok je Condit iduću imao protiv Tyrona Woodleya, koji je izgubio nakon loma noge.

Bilo je to u ožujku 2014. godine, a nakon 15 mjeseci vrijeme je za Conditov povratak, i to ovaj vikend u Brazilu, protiv Thiaga Alvesa. No, vi se ovim putem podsjetite što to Condit može ponuditi, a kad znamo da Alves ima stil borbe vrlo sličan Kampmannovom, nije greška očekivati podjednako uzbudljivu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI